Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar
  • image01

Notícies

05-10-2021

PARTICIPACIO fotogràfica al Calendari AGEM 2022

Benvolguts Socis,

Com ja sabeu cada any editem un calendari de sobretaula de l’Associació, que en els darrers anys han inclòs fotografies aportades pels socis i vinculades al concurs fotogràfic anual.

Malauradament aquest any, ple d’incerteses, no hem pogut aconseguir la normalitat necessària per preparar el tradicional concurs fotogràfic en els terminis adequats, i així poder recopilar les vostres millors fotografies.

Malgrat això, des de la Junta hem pensat un nou format per fomentar la participació del Soci i donar visibilitat als respectius centres de treball, on majoritàriament desenvolupem la nostra tasca.

En aquest sentit, us animem a fer fotografies dels edificis que gestioneu. Només caldrà aconseguir una fotografia, o fer-la amb el vostre mòbil amb la millor qualitat possible.

Podeu enviar les fotografies per correu-e a la següent direcció:

 secretaria@agem.cat

Amb totes les fotografies presentades la Junta farà una selecció de les millors, que seran publicades al calendari d’enguany o d’anys posteriors, en funció del seu nombre total.

Tots els participants seleccionats rebran un obsequi, possiblement de forma presencial a la propera Trobada anual de Socis 2021, ja que la nostra idea és celebrar-la així, si tot va bé.

Des de la Junta d’AGEM us animem a participar enviant les vostres fotografies !!!