Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar
  • image01

Convenis col·laboradors

22-09-2016

Conveni HOSPITECNIA

L'Associació de Gestors de Manteniment i HOSPITECNIA, han signat un acord per tal de col·laborar mútuament en donar suport a la formació continuada, millorar la vàlua dels professionals, potenciant la cooperació identificant necessitats i oportunitats, aportant mútuament experiència i coneixement a la docència i la formació dins del nostre àmbit d'actuació professional.

Aquest acord queda emmarcat per tant dins dels objectius d'AGEM, de promoure i gestionar les activitats de formació continuada, i posar a la disposició dels socis una oferta de formació especifica i que sigui d'interès pels socis, i alhora també contribuir a potenciar la docència basada en el coneixement i l'experiència dels professionals del nostre sector del manteniment i gestió d'edificis.

Aquest acord preveu la difusió dels cursos oferts per Hospitecnia  dins del nostre àmbit professional. Dins dels acords, esta previst aplicar descomptes especials en l'import de la matrícula als socis d'AGEM que n’estiguin interessats.

replica uhren

Esperem que aquestes iniciatives siguin del vostre interès. 

Per mes informació, podeu accedir als links que trobareu a la web d'AGEM, i també us podeu posar en contacte amb la Secretaria Tècnica d'AGEM.

Hospitecnia | Hospitecnia