Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar
  • image01

Entitats col·laboradores

Programa de col·laboració d’empreses

Dins del seu compromís, l’Associació de Gestors de Manteniment, AGEM, com a entitat privada de caràcter tècnic i sense ànim de lucre, presenta cada any una proposta d’activitats amb la vocació de fomentar i organitzar punts de trobada on poder compartir coneixements i experiències entre els nostres associats, tot posant a l’abast de tothom, i contribuint alhora a potenciar AGEM com una associació de referència en la gestió tècnica d’edificis i del manteniment dins de l’àmbit de Catalunya.

En aquest compromís, la col·laboració econòmica de les empreses i entitats, hi té un paper molt important. Per això, el Programa de Col·laboració es construeix amb la finalitat d'afavorir el finançament privat a AGEM, fomentant la participació de les empreses en el projecte de difusió de la gestió tècnica de l’Associació.

Cada nou programa anual d’activitats és possible gràcies a la participació de totes aquelles empreses que amb la seva aportació donen suport a l’Associació de Gestors de Manteniment, AGEM, a través del Programa de Col·laboració.

El Programa de Col·laboració te una única modalitat de participació:

Empreses i entitats col·laboradores

Fórmula de participació mitjançant la qual les empreses donen suport a les iniciatives i activitats lligades al programa anual, i es vinculen a AGEM utilitzant el seu marc com a espai de relacions públiques corporatives i associant la seva imatge corporativa amb les activitats d’AGEM.

  • Import quota anual: contactar amb secretaria tècnica per donar-se d’alta
  • Condicions que es gaudeix com a entitat col·laboradora:
  • Permet la presència de 3 convidats a Jornades Tècniques, gaudint de totes les avantatges d’un soci numerari.
  • Poden vincular-se activament, amb la seva participació directa, organitzant si així ho desitgen activitats especifiques dins del programa anual de l’Associació.
  • L’Entitat col·laboradora passarà a formar part del Directori d’Entitats Col·laboradores de l’Associació que es publiquen en tots el documents i actes de difusió de l’Associació.
  • Possibilitat de presentar els seus productes en els Seminaris i Jornades tècniques que organitzi l’Associació, previ acord, i en condicions favorables respecte als altres anunciants.
  • Publicació del logo de la seva empresa, amb “link” a la seva web corporativa, a la pàgina web de l’Associació.