Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar
  • image01

Notícies

14-07-2021

Webinar AGEM -

El passat 1 de juliol, AGEM i BE vàrem explicar als socis i assistents la Nova factura de la llum 2021, és a dir, els canvis de les tarifes elèctriques que han entrat en vigor aquest 1 de juny.

L’objectiu d’aquests canvis és avançar cap a un consum d’energia més sostenible i eficient, la transició energètica.

El programa del Webinar va ser el següent:

• El perquè d’aquesta nova estructura tarifaria : Transició energètica cap a un consum d’energia més sostenible i eficient.
• Canvis amb les noves tarifes de la llum
• Consells bàsics per a estalviar amb les noves tarifes de la llum
• Què s’ha fet des de Barcelona Energia per millorar l’eficiència i sostenibilitat dels usuaris?

La introducció del Webinar, així com la moderació del debat i preguntes finals va anar a càrrec de la sots-presidenta d’AGEM i responsable de la Comissió d’Energia, l’enginyera industrial Núria Mallafré; i la ponència va anar a càrrec del Responsable de Desenvolupament de Negoci a Barcelona Energia – BE, l’enginyer industrial Marc Bonet.

El Webinar, previst per una hora, es va allargar tant pel nombre de preguntes i aportacions dels socis assistents com per l’interessant debat gràcies a aquestes i a l’exposició del ponent, a qui aprofitem per agrair-los-hi.

Deixem a la vostra disposició tant la gravació com la documentació exposada en el Webinar.

Enllaç Webinar:    

https://youtu.be/EaZ5T5xEHQk


Aprofitem per desitjar-vos un bon estiu a tots els socis i entitats col·laboradores d’AGEM i esperem tornar a comptar amb la vostra assistència en les properes activitats a partir de setembre (telemàtiques segur, i si es pot, també presencials).
Fitxers adjunts