Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar
  • image01

Convenis col·laboradors

24-02-2016

XEEC, Xarxa d'Entitats d'Energia de Catalunya

La XEEC és un marc de col·laboració col·lectiva impulsat per ICAEN, i compta amb la participació de diverses entitats rellevants en l'àmbit de l'energia a Catalunya,replika órák per promoure actuacions conjuntes, organització de la qual AGEM forma part activa.

Les associacions i els col·lectius professionals

L’ICAEN col·labora amb les associacions del sector energètic en la trans­ferència de coneixement i en la posada al dia dels tècnics i els gestors sobre les novetats i els progressos que es duen a terme en l’àmbit de l’energia.

El 2013, l’ICAEN va iniciar les actuacions inscrites en el nou marc de col·laboració col·lectiu amb nou entitats rellevants en l’àmbit de l’energia a Catalunya: ACTECIR, AEE, AGEM, AGIC, CEEC, COEIC, CETIB, FERCA i GGE.           

L’objectiu d’aquesta col·laboració és aprofitar tots els valors,replica relojes el coneixe­ment, l’experiència i la territorialitat d’aquestes entitats per desenvolupar conjuntament actuacions de formació i sensibilització en l’àmbit de l’ener­gia, especialment pel que fa al model d’ESE i la certificació d’eficiència energètica d’edificis. S’ha consolidat un grup de treball format per representants d’aquestes entitats per coordinar i definir actuacions concretes en l’àmbit de la gestió energètica d’edificis en el model d’ESE. Accions principals: Taula rodona amb la participació de les entitats en la jornada Nou model de serveis energètics amb baixa inversió i garantia d’estalvis, celebrada el 26 de juny al Palau Robert de Barcelona. Definició dels continguts per a l’elaboració d’una guia amb la descripció i el detall del model d’ESE en la gestió energètica que inclourà un recull de projectes i experiències d’èxit d’aquest model a Catalunya. replicas relojes Definició dels continguts i estructura d’un curs de formació específica en l’àmbit de la gestió energètica d’edificis en el model d’ESE. Sessió informativa sobre el procediment de certificació d’eficiència energètica als edificis, celebrada el 30 d’abril a la seu de l’ICAEN.

 

La Xarxa d’Entitats d’Energia de Catalunya (XEEC) i la Gestió Energètica 2.0

El 2014, l’ICAEN ha consolidat les actuacions inscrites en el nou marc de col·laboració amb entitats rellevants en l’àmbit de l’energia a Catalunya (xarxa XEEC): ACTECIR, AEE, AGEM, AGIC, CEEC, COEIC, CETIB, FERCA i GGE. El 2014 s’han incorporat dues entitats a la xarxa: ASINCA i SECARTYS.